(function($) { $( document ).ready(function() { $('#verder-online').load('https://www.verder-online.nl #articles'); }); })( jQuery );

21 november 2019: NLP coaching voor advocaat-mediators

Als advocaat-mediator heb je de mooiste baan die er bestaat. Je begeleidt mensen in een bijzondere levensfase. De basis is jouw juridische deskundigheid, maar je succes hangt vaak af van niet-juridische vaardigheden.
NLP Coaching workshop
Hoe zorg ik voor een zodanige contactkwaliteit dat mijn woorden ook echt gehoord worden?
Hoe stuur ik de waarneming en de gedachten van mijn cliënten in een richting die bijdraagt aan duurzame oplossingen?
Hoe zorg ik ervoor dat zij in deze bijzondere fase meer regie nemen?
Hoe zorg ik ervoor dat ze beslissingen beter begrijpen en zich beter aan de afspraken houden?

Op de kwaliteit van het contact met je cliënt heb je meer invloed dan je wellicht denkt. Op dit vlak kun je je blijvend ontwikkelen, omdat bij elke stap in jouw ontwikkeling ook je bewustzijn verandert, je anders gaat kijken en in staat bent weer op andere manieren betekenis te geven.

Nieuw!

Het Netwerk FamilierechtAdvocaat heeft speciaal voor advocaat-mediators een nieuwe workshop laten ontwikkelen. In de workshop “NLP-Coaching voor Advocaat-Mediators” krijg je meer inzicht in denkprocessen en de werking van ons brein. Je krijgt gespreksstructuren aangereikt die meteen effect hebben. Dus, meer grip op je cliënten en gedrag sturen d.m.v. motiverende taal en bewezen NLP-technieken.

Deze kennismakingsworkshop is het meest geschikt voor mensen met geen of weinig ervaring met NLP

De inhoud

:• Wat is NLP?
• Wat is coaching?
• Fair witness; even geen mening!
• Doelbewustzijn creëren
• Taalpatronen (anders luisteren)
• Oefenen

De workshop wordt verzorgd door mr. Kees Over de Vest. Kees was advocaat en is nu werkzaam als trainer en coach. Hij begeleidt individuen en teams naar zinvolle prestaties, meer werkplezier, grotere effectiviteit door het verbeteren van de communicatie (met zichzelf en met anderen). Kees is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en Mindsonar®-specialist. Zijn bedrijf, waarin hij samenwerkt met professionals van verschillend pluimage, heet Pactis Training en Coaching. Pactis is een samenvoeging van Pacta, actie en is (het is wat het is).

Praktische informatie

Programma 21 november 2019:
14.00 – 17.15 uur        workshop (inloop vanaf 13.30 uur)
Vanaf 17.15 uur          borrel en aansluitend diner (apart aanmelden)

Locatie: Plein 7 Woerden (goed bereikbaar per trein en auto)

Minimum aantal cursisten: 10
Maximum aantal cursisten: 20

Kosten van de workshop: € 25,- voor leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat, € 65,- voor niet-leden. Geef bij je aanmelding ook door of je na afloop blijft eten. De kosten daarvan komen voor eigen rekening.

Voor de cursus zijn 3 PE-punten (vaardigheden) aangevraagd bij de vFAS en de MfN.

Leden kunnen zich met voorrang aanmelden via de knop hieronder of door een e-mail te sturen naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl. Aanmelden verplicht tot betaling van de bijdrage voor de workshop. Je ontvangt hiervoor een factuur van de penningmeester. Toch onverwacht verhinderd? Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 1 maand voor de bijeenkomst, daarna is de bijdrage verschuldigd.