Ben jij klaar om jouw communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Dan mag je onze workshop over Coaching in de Familiepraktijk – Deel II: Communicatie absoluut niet missen!

In 2021 hebben onze leden Chantal Dekkers en Petra den Hollander al een cursus Coaching in de Familiepraktijk gegeven. Deze cursus is een vervolg hierop met de focus op communicatie.

In onze dagelijkse praktijk zien we regelmatig miscommunicatie tussen cliënten, maar ook tussen professionals en hun cliënten. Een effectieve communicatie vormt echter de essentie van ons werk. Daarom willen we samen met jou stilstaan bij het belang van luisteren en hoe we deze vaardigheid kunnen verbeteren.

Tijdens deze interactieve workshop ontdek je niet alleen hoe je als professional goed kunt luisteren naar je cliënten, maar ook hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw cliënten beter naar elkaar luisteren. Daarnaast nemen we je mee in de fascinerende wereld van communicatiestijlen aan de hand van het gerenommeerde DISC-model.

Verwacht een dynamische sessie waarin we theoretische inzichten combineren met praktische oefeningen. Na afloop ben je klaar om jouw nieuw opgedane kennis direct toe te passen in jouw dagelijkse praktijk.

Mis deze kans niet om jouw communicatieve kracht te vergroten en schrijf je vandaag nog in voor onze workshop Coaching in de Familiepraktijk – Deel II: Communicatie.

Praktische informatie:

Datum en tijd:
Dinsdag 7 november 2023
13.00 – 17.00 uur cursus met lunch

Locatie: 

Vergaderlocatie De Grote Werf
​Oudegracht 304, Utrecht

Kosten/ PE punten

Bij de vFAS worden voor deze training 3 vaardigheidspunten aangevraagd.

De kosten van deze cursus bedragen €50,- voor leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat en €100,- voor niet-leden. Tot uiterlijk 1 maand van tevoren kan een aanmelding kosteloos geannuleerd worden.

Aanmelden

Aanmelden voor de cursus kan via een e-mail aan info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl