(function($) { $( document ).ready(function() { $('#verder-online').load('https://www.verder-online.nl #articles'); }); })( jQuery );

Helder juridisch schrijven

Echtscheidingsconvenanten, brieven, online teksten en ouderschapsplannen … Jullie schrijven ze allemaal. En dat is nog knap lastig. Helder én toch juridisch waterdicht schrijven is een uitdaging. In oktober gaan we daarmee aan de slag.

Loo van Eck is een opleidingsbureau die ons in 3 uur durende workshop wegwijs maakt in het helder én toch juridisch waterdicht schrijven. In een op maat voor ons gemaakt programma, waarin het maken van convenanten en processtukken centraal staan.
De deelnemers aan de workshop kunnen vooraf hun leerwensen doorgeven en een aantal teksten aan Loo van Eck opsturen. De trainer analyseert de teksten en op basis daarvan wordt het programma samengesteld.
Tijdens de bijeenkomst gebruikt de trainer de 3D-methode (demonstreren, discussiëren en doen) om de deelnemers in de verandering van schrijven mee te nemen.
Vervolgens wordt gewerkt aan een lezersgerichte opbouw en een heldere schrijfstijl voor met name convenanten en processtukken.

Omdat het effect veel groter is als je na de workshop met het geleerde bezig blijft, mogen alle deelnemers na afloop gebruik maken van de app en e-tip van Loo van Eck. De app geeft tot 40 dagen na de training tips!

Enthousiast geworden? Schrijf je dan alvast in!

PRAKTISCHE INFORMATIE

UPDATE: Op dit moment is nog onzeker of de activiteit op locatie kan doorgaan. Mocht bijeenkomen niet kunnen, dan bieden wij de workshop aan via Zoom, dus de activiteit gaat sowieso door!

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en informeren de cursisten via e-mail. Ook via de nieuwsbrief en via de website houden wij je op de hoogte. 

KOSTEN/PE-PUNTEN
Kosten van de workshop: € 50,- voor leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat, € 75,- voor niet-leden. Geef bij je aanmelding ook door of je na afloop blijft eten. De kosten van het eten komen voor eigen rekening.

Na afloop van de cursus wordt een certificaat van deelname toegezonden. Dit kan worden gebruikt voor de puntenopgave aan de Orde van Advocaten. De vFAS kent geen vaardigheidspunten toe aan deze cursus.

AANMELDEN/INFORMATIE
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl. Aanmelden verplicht tot betaling van de bijdrage voor de workshop. Je ontvangt hiervoor een factuur van de penningmeester. Toch onverwacht verhinderd? Je kunt een collega in jouw plaats laten gaan.