Helder juridisch schrijven

Echtscheidingsconvenanten, brieven, online teksten en ouderschapsplannen… Jullie schrijven ze allemaal. En dat is nog knap lastig. Helder én toch juridisch waterdicht schrijven is een uitdaging. In oktober gaan we daarmee aan de slag.

Loo van Eck is een opleidingsbureau die ons in 3 uur durende workshop wegwijs maakt in het helder én toch juridisch waterdicht schrijven. In een op maat voor ons gemaakt programma, waarin het maken van convenanten en processtukken centraal staan.
De deelnemers aan de workshop kunnen vooraf hun leerwensen doorgeven en een aantal teksten aan Loo van Eck opsturen. De trainer analyseert de teksten en op basis daarvan wordt het programma samengesteld.
Tijdens de bijeenkomst gebruikt de trainer de 3D-methode (demonstreren, discussiëren en doen) om de deelnemers in de verandering van schrijven mee te nemen.
Vervolgens wordt gewerkt aan een lezersgerichte opbouw en een heldere schrijfstijl voor met name convenanten en processtukken.

Omdat het effect veel groter is als je na de workshop met het geleerde bezig blijft, mogen alle deelnemers na afloop gebruik maken van de app en e-tip van Loo van Eck. De app geeft tot 40 dagen na de training tips!

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in! Let op: het aantal deelnemers is beperkt en vol = vol!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wij gaan ervan uit dat de cursus in oktober op locatie kan worden gegeven en hebben daarvoor een prachtige accommodatie gevonden in Champ’Aubert in Driebergen. Voorafgaand aan de cursus, die om 14.00 uur start, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een inlooplunch. De cursus wordt afgesloten met een korte borrel.

Locatie: Champ’Aubert, Boterbloem 1 Driebergen-Rijsenburg (klik op de link voor de routebeschrijving)

13.00 – 13.45 uur  inloop lunch
13.45 – 17.00 uur  cursus
17.00 – 17.30 uur  borrel

NB. Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten en informeren de cursisten via e-mail. Ook via de nieuwsbrief en via de website houden wij je op de hoogte. Mocht bijeenkomen niet kunnen, dan bieden wij de workshop aan via Zoom in twee delen, dus de activiteit gaat sowieso door!

KOSTEN/PE-PUNTEN
Voor leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat wordt deze cursus gratis aangeboden. Niet-leden betalen € 75,- voor deelname.

Na afloop van de cursus wordt een certificaat van deelname toegezonden. Dit kan worden gebruikt voor de puntenopgave aan de Orde van Advocaten. De vFAS kent geen vaardigheidspunten toe aan deze cursus.

AANMELDEN/INFORMATIE
Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl.
Aanmelden verplicht tot betaling van de bijdrage voor de cursus. Niet-leden ontvangen hiervoor een factuur van de penningmeester. Toch onverwacht verhinderd? Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 14 dagen vóór de cursus. Daarna ben je € 50,- verschuldigd (deze regeling geldt ook voor leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat).