Netwerk nieuws

Leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat ontvangen regelmatig een Nieuwsbrief met nieuws over het Netwerk en informatie over de activiteiten van de vereniging.

Ook andere belangstellenden kunnen de Netwerk Nieuwsbrief ontvangen. Stuur hiervoor een e-mail naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl of vul uw gegevens in op het contactformulier op de website.

Activiteiten van het Netwerk FamilierechtAdvocaat staan in principe open voor introducé(e)s, tenzij anders is aangegeven.


 

Programma 2024:

 

Maandag 5 februari 2024 (middag): algemene ledenvergadering en lezing Beslag en executie in de familiepraktijk (1 PE-punt juridisch toegekend).

Donderdag 23 mei 2024 (hele dag): Juridische dag: Pensioen, lijfrente en levensverzekeringen (6 PE-punten juridisch toegekend)

Dinsdag 17 september 2024 (hele dag) Samengestelde gezinnen (6 PE-punten vaardigheden toegekend).

 

Over het programma van de activiteiten volgt informatie via de website en de nieuwsbrief voor de leden.

Leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat hebben voorrang bij de inschrijving voor de cursussen. Sommige cursussen en workshops van het Netwerk FamilierechtAdvocaat staan ook open voor niet-leden. Zij betalen een kostendekkende bijdrage voor deelname.

Geen lid, maar wel geïnteresseerd in deelname aan een of meer cursussen, meld je aan voor de Nieuwsbrief Extern en je krijgt de informatie over de cursussen en de gegevens om je aan te melden in je mailbox zodra de inschrijving open staat.

Studiemiddag met financials van de VFPM op 9 oktober 2023

Studiemiddag met financials van de VFPM op 9 oktober 2023

Net als vorig jaar gaan legals en financials op maandag 9 oktober 2023 met elkaar in gesprek over financiële en juridische onderwerpen op scheidingsgebied. De opzet van de middag is dat beide verenigingen een korte lezing geven over een juridisch en financieel...

Lees meer
Hoe word je een happy en mindful lawyer

Hoe word je een happy en mindful lawyer

Het lijkt wel een trend. De afgelopen tijd hoorden we van een aantal collega’s dat zij de advocatuur verlaten. Niet omdat zij het vak niet meer interessant vinden, maar veel meer vanwege de emotionele belasting van ‘lastige cliënten’ en ‘gedoe’ en omdat de balans...

Lees meer
Financiële en fiscale aspecten van de echtscheiding

Financiële en fiscale aspecten van de echtscheiding

Scheidingen bestaan voor een belangrijk deel uit financiële en fiscale aspecten. Als je jouw cliënten echt goed wilt begeleiden bij de afwikkeling van hun scheiding moet je de nodige kennis op dit gebied in huis hebben. Op dinsdag 13 juni 2023 organiseert het Netwerk...

Lees meer
De kinderrekening: creatief rekenen en goed vastleggen

De kinderrekening: creatief rekenen en goed vastleggen

Op donderdag 11 mei 2023 geeft ons NFA-lid Ton van Mil een cursus over de kinderrekening met als thema: Creatief rekenen met kinderalimentatie in Split Online en een goede vastlegging van de kinderrekening in het scheidingsconvenant. In co-ouderschapssituaties, maar...

Lees meer
Wwft: foutje bedankt!

Wwft: foutje bedankt!

UPDATE: Beleidsregel Wwft aangepast Vanwege de nieuwe beleidsregel van de Orde van Advocaten, zal het Netwerk FamilierechtAdvocaat de jaarlijkse Wwft-cursus vanaf 2023 niet meer aanbieden. Beleidsregel Wwft| Toezicht Wet ter voorkoming van witwassen en het financieren...

Lees meer
Cursus Wwft 8 november 2022 (online)

Cursus Wwft 8 november 2022 (online)

Webinar "Wwft voor de familierechtadvocaat en -mediator" op dinsdag 8 november 2022 Ook dit jaar biedt het Netwerk FamilierechtAdvocaat voor de leden een Wwft-cursus aan. Met het volgen van deze cursus voldoe je aan de verplichting van de NOvA om tweejaarlijks een...

Lees meer

Contact

info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl

Bestuursleden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat:
Mirjam van Baarle-Overes (voorzitter)
Linda Elbertse (penningmeester)
Ingrid Nelemans (secretaris)
Annika Mudde 

Agenda 2024

Programma 2024:

Maandag 5 februari 2024 (middag): algemene ledenvergadering. Aan de vergadering wordt een juridische lezing gekoppeld (1 PE-punt juridisch toegekend).

Donderdag 23 mei 2024 (hele dag): Juridische dag: Pensioen, lijfrente en levensverzekeringen (6 PE-punten juridisch toegekend)

Dinsdag 17 september 2024 (hele dag) Samengestelde gezinnen (6 PE-punten vaardigheden worden aangevraagd).

Over het programma van de activiteiten volgt informatie via de website en de nieuwsbrief voor de leden.

© 2019 Netwerk FamilierechtAdvocaat. All rights reserved