Word ook Netwerk FamilierechtAdvocaat

En maak direct gebruik van onze voordelen

Ben jij een vFAS-familierechtadvocaat met een eigen kantoor of een praktijk voor eigen rekening in een klein kantoor met in totaal maximaal 3 advocaten, dan kun je je aanmelden als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat. Het registratieformulier staat hieronder.

Leden kunnen direct gebruik maken van alle voordelen die het Netwerk FamilierechtAdvocaat biedt:

Daarom Netwerk FamilierechtAdvocaat

Bijeenkomsten

Elkaar kennen is elkaar vinden.
Daarom organiseert het Netwerk FamilierechtAdvocaat ieder jaar bijeenkomsten voor de leden. Deze bijeenkomsten hebben altijd een inhoudelijk en een sociaal element.
Inhoudelijk zoeken wij naar cursussen en workshops die je elders niet vindt, met interessante onderwerpen voor jouw vakgebied. Jaarlijks kun je gratis de  verplichte Wwft-cursus volgen. Voor andere cursussen worden bij de vFAS PE-punten aangevraagd.
Iedere bijeenkomst wordt omlijst met een gezamenlijke borrel en/of eten. Met de informele contacten die je daarin opdoet, vergroot en versterk je je netwerk.

De kosten van de bijeenkomsten worden zo laag mogelijk gehouden. Leden krijgenin elk geval een korting op de bijdrage voor de bijeenkomsten.

Samenwerking

De leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat zijn allemaal specialist op het gebied van het familierecht. Kennis delen met elkaar in intervisie en jurisprudentieoverleg vergroot ieders deskundigheid. In de besloten WhatsAppgroep wordt actief meegedacht over vak- en praktijkgerelateerde vragen van leden door leden. 

Waarneming nodig? Doordat de leden elkaar goed kennen, weten zij elkaar goed te vinden.

Professionaliteit

Lid zijn van een netwerk van gespecialiseerde professionals verhoogt je eigen professionele uitstraling. Duidelijk is dat jij je werk serieus neemt en investeert in de kwaliteit van jouw dienstverlening door samen te werken en over up-to-date kennis te beschikken.

Aantrekkelijke kortingen

Altijd up-to-date kennis voor het laagste tarief.

Het Netwerk FamilierechtAdvocaat is een samenwerking aangegaan met uitgevers voor de inkoop van hun kennisproducten, waaronder Wolters Kluwer voor Navigator en Legal Intelligence.
 Via het Netwerk kun je gebruik maken van een aantrekkelijk collectiviteitsvoordeel. De korting kan oplopen tot meer dan 40 procent! Daarnaast heeft het Netwerk een samenwerking met de Academie voor de Rechtspraktijk (AVDR) met gratis webinars voor de leden.  

Informatie over het huidige aanbod is op te vragen bij een van de bestuursleden.

Nieuwsbrief

Als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat ontvang je onze nieuwsbrief met daarin uitnodigingen voor de bijeenkomsten en voor jou belangrijke informatie. Leden krijgen voorrang bij de inschrijving op de cursussen en workshops via het Netwerk.

Een eigen profiel op de website

Ieder lid kan een eigen profiel aanmaken op de website van het Netwerk FamilierechtAdvocaat. Deze website is goed vindbaar voor zoekmachines. Op de website van het Netwerk kunnen rechtzoekenden een zoekopdracht geven, die leidt naar een Netwerk FamilierechtAdvocaat in de eigen regio. Hiermee wordt de vindbaarheid van jouw kantoor vergroot en kunnen bezoekers aan de website ook jouw kantoor beter vinden.

Leden mogen op hun eigen website het logo van het Netwerk FamilierechtAdvocaat plaatsen.

Registratie

Na registratie als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat ontvang je als je aan de criteria voor het lidmaatschap voldoet een bevestiging van jouw registratie en een verzoek om de entreefee van € 75,- te voldoen. Na betaling van deze entreefee op rekeningnummer: NL39 RABO 0317 2912 03 t.n.v. Netwerk FamilierechtAdvocaat krijg je volledige toegang tot het besloten deelnemersdeel van de website en alle voordelen van het Netwerk.

De entreefee is een voorschot op de contributie voor het lopende kalenderjaar en wordt daarmee verrekend. De entreefee is gelijk aan de contributie voor een jaar, die voor 2019 ook is vastgesteld op 75 euro.

Wil jij ook Netwerk FamilierechtAdvocaat worden, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Registratieformulier

Let op: noteer je gebruikersnaam en wachtwoord om later te kunnen inloggen.

Contact

info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl

Bestuursleden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat:
Mirjam van Baarle-Overes (voorzitter)
Linda Elbertse (penningmeester)
Ingrid Nelemans (secretaris)
Annika Mudde 

Agenda 2024

Programma 2024:

Maandag 5 februari 2024 (middag): algemene ledenvergadering. Aan de vergadering wordt een juridische lezing gekoppeld (1 PE-punt juridisch toegekend).

Donderdag 23 mei 2024 (hele dag): Juridische dag: Pensioen, lijfrente en levensverzekeringen (6 PE-punten juridisch toegekend)

Dinsdag 17 september 2024 (hele dag) Samengestelde gezinnen (6 PE-punten vaardigheden worden aangevraagd).

Over het programma van de activiteiten volgt informatie via de website en de nieuwsbrief voor de leden.

© 2019 Netwerk FamilierechtAdvocaat. All rights reserved