(function($) { $( document ).ready(function() { $('#verder-online').load('https://www.verder-online.nl #articles'); }); })( jQuery );

Word ook Netwerk FamilierechtAdvocaat

En maak direct gebruik van onze voordelen

Ben jij een vFAS-familierechtadvocaat met een eigen kantoor of als ondernemer-solist werkzaam in een klein kantoor met een gemengde praktijk, dan kun je je aanmelden als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat. Het registratieformulier staat hieronder.

Leden kunnen direct gebruik maken van alle voordelen die het Netwerk FamilierechtAdvocaat biedt:

Daarom Netwerk FamilierechtAdvocaat

Bijeenkomsten

Elkaar kennen is elkaar vinden.
Daarom organiseert het Netwerk FamilierechtAdvocaat ieder jaar bijeenkomsten voor de leden. Deze bijeenkomsten hebben altijd een inhoudelijk en een sociaal element.
Inhoudelijk zoeken wij naar cursussen en workshops die je elders niet vindt, met interessante onderwerpen voor jouw vakgebied. Via de vFAS en de MfN worden PE-punten aangevraagd.
Iedere bijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijke borrel en eten. Met de informele contacten die je daarin opdoet, vergroot en versterk je je netwerk.

De kosten van de bijeenkomsten worden zo laag mogelijk gehouden. Leden krijgen een korting op de bijdrage voor de bijeenkomsten.

Samenwerking

De leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat zijn allemaal specialist op het gebied van het familierecht. Kennis delen met elkaar in intervisie en jurisprudentieoverleg vergroot ieders deskundigheid.

Waarneming nodig? Doordat de leden elkaar goed kennen, weten zij elkaar goed te vinden.

Professionaliteit

Lid zijn van een netwerk van gespecialiseerde professionals verhoogt je eigen professionele uitstraling. Duidelijk is dat jij je werk serieus neemt en investeert in de kwaliteit van jouw dienstverlening door samen te werken en over up-to-date kennis te beschikken.

Aantrekkelijke kortingen

Altijd up-to-date kennis voor het laagste tarief.

Het Netwerk FamilierechtAdvocaat is een samenwerking aangegaan met uitgevers voor de inkoop van hun kennisproducten, waaronder Wolters Kluwer voor Navigator en Legal Intelligence.
 Via het Netwerk kun je gebruik maken van een aantrekkelijk collectiviteitsvoordeel. De korting die exclusief geldt voor de leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat kan oplopen tot meer dan 40 procent! Daarnaast krijgen leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat korting op de pensioensoftware van Smart Software.

Informatie over het huidige aanbod is op te vragen bij een van de bestuursleden.

Nieuwsbrief

Als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat ontvang je onze nieuwsbrief met daarin uitnodigingen voor de bijeenkomsten en voor jou belangrijke informatie. Leden krijgen voorrang bij de inschrijving op de cursussen en workshops via het Netwerk.

Een eigen profiel op de website

Ieder lid kan een eigen profiel aanmaken op de website van het Netwerk FamilierechtAdvocaat. Deze website is goed vindbaar voor zoekmachines. Op de website van het Netwerk kunnen rechtzoekenden een zoekopdracht geven, die leidt naar een Netwerk FamilierechtAdvocaat in de eigen regio. Hiermee wordt de vindbaarheid van jouw kantoor vergroot en kunnen bezoekers aan de website ook jouw kantoor beter vinden.

Leden mogen op hun eigen website het logo van het Netwerk FamilierechtAdvocaat plaatsen.

Registratie

Na registratie als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat ontvang je als je aan de criteria voor het lidmaatschap voldoet een bevestiging van jouw registratie en een verzoek om de entreefee van € 75,- te voldoen. Na betaling van deze entreefee op rekeningnummer: NL39 RABO 0317 2912 03 t.n.v. Netwerk FamilierechtAdvocaat krijg je volledige toegang tot het besloten deelnemersdeel van de website en alle voordelen van het Netwerk.

De entreefee is een voorschot op de contributie voor het lopende kalenderjaar en wordt daarmee verrekend. De entreefee is gelijk aan de contributie voor een jaar, die voor 2019 ook is vastgesteld op 75 euro.

Wil jij ook Netwerk FamilierechtAdvocaat worden, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Registratieformulier

Let op: noteer je gebruikersnaam en wachtwoord om later te kunnen inloggen.

Agenda 2021

Bijeenkomsten 2021:

Maandag 8 februari 2021 (online): algemene ledenvergadering en juridische lezing

Donderdag 3 juni 2021 (online): cursus WWFT (2 PE NOVA)

Dinsdag 5 oktober 2021 (live) workshop vaardigheden (3 PE vaardigheden vFAS/NOVA).

Donderdag 4 november 2021 (live) lustrum feest (2 PE juridisch/1 PE vaardigheden vFAS/NOVA)

Het programma van de activiteiten staat onder de nieuwsberichten op de website en in de nieuwsbrief voor de leden.

© 2019 Netwerk FamilierechtAdvocaat. All rights reserved