(function($) { $( document ).ready(function() { $('#verder-online').load('https://www.verder-online.nl #articles'); }); })( jQuery );

Word ook Netwerk FamilierechtAdvocaat

En maak direct gebruik van onze voordelen

Ben jij een vFAS-familierechtadvocaat met een eigen kantoor of als ondernemer-solist werkzaam in een klein kantoor met een gemengde praktijk, dan kun je je aanmelden als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat. Het registratieformulier staat hieronder. Leden kunnen direct gebruik maken van alle voordelen die het Netwerk FamilierechtAdvocaat biedt:
Daarom Netwerk FamilierechtAdvocaat
Een eigen profiel op de website 
Ieder lid kan een eigen profiel aanmaken op de website van het Netwerk FamilierechtAdvocaat. Deze website is goed vindbaar voor zoekmachines. Op de website van het Netwerk kunnen rechtzoekenden een zoekopdracht geven, die leidt naar een Netwerk FamilierechtAdvocaat in de eigen regio. Hiermee wordt de vindbaarheid van jouw kantoor vergroot en kunnen bezoekers aan de website ook jouw kantoor beter vinden. Leden mogen op hun eigen website het logo van het Netwerk FamilierechtAdvocaat plaatsen.

Aantrekkelijke kortingen 
Het Netwerk FamilierechtAdvocaat is een samenwerking aangegaan met diverse uitgevers voor de inkoop van hun kennisproducten en opleidingen.
 De kortingen voor de deelnemers van het Netwerk FamilierechtAdvocaat kunnen oplopen tot ruim 50 procent.

Samenwerking met andere Netwerkleden 
De leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat zijn specialist op het gebied van het familierecht. Kennis delen met elkaar in intervisie en jurisprudentieoverleg vergroot ieders deskundigheid. 
Waarneming nodig? Doordat de leden elkaar goed kennen, weten zij elkaar goed te vinden.

Professionaliteit 
Lid zijn van een netwerk van gespecialiseerde professionals verhoogt je eigen professionele uitstraling. Duidelijk is dat jij je werk serieus neemt en investeert in de kwaliteit van jouw dienstverlening door samen te werken en over up-to-date kennis te beschikken.

Nieuwsbrief en uitnodigingen voor bijeenkomsten 
Als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat ontvang je onze nieuwsbrief met daarin uitnodigingen voor de bijeenkomsten en voor jou belangrijke informatie.

Registratie

Na registratie als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat ontvang je als je aan de criteria voor het lidmaatschap voldoet een bevestiging van jouw registratie en een verzoek om de contributie te voldoen. De contributie is voor 2019 vastgesteld op 75 euro. Na betaling van de contributie op rekeningnummer: NL39 RABO 0317 2912 03 t.n.v. Netwerk FamilierechtAdvocaat krijg je volledige toegang tot het besloten deelnemersdeel van de website en alle voordelen van het Netwerk. Wil jij ook Netwerk FamilierechtAdvocaat worden, vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Registratieformulier

Let op: noteer je gebruikersnaam en wachtwoord om later te kunnen inloggen.

Agenda voor leden

Volgende bijeenkomsten op:

28 mei 2019
3 oktober 2019

© 2019 Netwerk FamilierechtAdvocaat. All rights reserved