Op 13 februari 2020 vindt de eerste bijeenkomst van het nieuwe jaar plaats. Wij hebben een leuke locatie gevonden in Soest, te weten: in DLC café, de vroegere wachtkamer van Koningin Emma, gelegen naast NS Station Soestdijk.

Het begin van deze bijeenkomst staat in het teken van de jaarlijkse ledenvergadering.             Joyce Korver

Daarna staat zal ons eigen lid, Joyce Korver, een workshop geven, die is gebaseerd op haar training “van cliëntgezwicht naar cliëntgericht“, waarin zij ons inspiratie geeft om plezier te houden in ons werk, waarin we te maken krijgen met cliënten die in een spannende situatie zitten en vaak een kort lontje hebben en die van ons eisen dat we het perfect doen, want voor minder is geen consideratie.

Wat doe je met (te) veeleisende cliënten, hoe blijf je aan het roer, wat doe je aan timemanagement? Hoe zorg je ervoor dat je ook nog een stuk privéleven overhoudt, in conditie blijft? Joyce gaat met ons oplossingsgericht aan de slag zodat je geïnspireerd blijft en plezier houdt in je werk en privé.

Aan deze training zijn 2 vaardigheidspunten toegekend door de vFAS.
Vanzelfsprekend sluiten wij af met een borrel en een gezamenlijke maaltijd (kosten van de maaltijd voor eigen rekening).

Programma

Inloop:          vanaf 14.30 uur
ALV:             15.00-15.30 uur
Pauze:         15.30-15.45 uur
Workshop:   15.45-17.45 uur
Borrel/diner: vanaf 18.00 uur.

Kosten van de workshop: € 25,- voor leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat, € 75,- voor niet-leden. Geef bij je aanmelding ook door of je na afloop blijft eten. De kosten daarvan komen voor eigen rekening.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl. Aanmelden verplicht tot betaling van de bijdrage voor de workshop. Je ontvangt hiervoor een factuur van de penningmeester. Toch onverwacht verhinderd? Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 1 maand voor de bijeenkomst, daarna is de bijdrage verschuldigd.