Reserveer 25 september 2018 in je agenda en schrijf je direct in!

Goed beslagen ten ijs komen bij de rechter, dat willen we natuurlijk allemaal.Hoewel de meesten van ons  ervaren advocaten in het familierecht zijn, is het altijd prettig en leerzaam om ervaringen uit te wisselen met collega’s en tips te krijgen van familierechters. Onze leden Victorine Thissen, Chantal Dekkers en Nicole Lindhout hebben op zich genomen jullie een leerzame en hopelijk interactieve middag te bezorgen.

Victorine is zelf rechter plaatsvervanger in Rotterdam en Nicole heeft eerder dit jaar – mede met het oog op deze lezing – de verdiepingscursus “Een kijkje in de keuken van de familierechter” gevolgd. Hun tips en tricks willen zij graag met jullie delen. Ook willen zij graag jullie ervaringen horen, zodat we van elkaar kunnen leren.

Locatie: Nieuwe Koninklijke Harmonie, Stationsstraat 26 Tilburg
(uitstekend bereikbaar met OV en parkeergelegenheid op eigen terrein)

Programma:
Vanaf 15.30 uur      Inloop
16.00 – 17.30 uur     Workshop
17.30 – 18.00 uur     Borrel
Vanaf 18.00 uur      Gezamenlijk eten

Voor deze bijeenkomst betaal je als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat slechts € 25. Niet-leden betalen een introducé-tarief van € 50. De kosten van de borrel en de maaltijd na afloop zijn hierbij inbegrepen (drankjes bij de maaltijd voor eigen rekening). De eigen bijdrage kan worden overgemaakt op de rekening van het Netwerk: NL39 RABO 0317 2912 03 t.n.v. Netwerk FamilierechtAdvocaat. Aanmelden kan tot uiterlijk 10 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst. Na betaling is je aanmelding definitief. Op de dag zelf ontvang je desgevraagd een kwitantie voor je boekhouding.

Doen jullie mee? Zet de bijeenkomst in je agenda en meld je direct aan via een e-mail aan: info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl.