pensioenwetgeving

De regels zoals deze gelden bij de verevening van opgebouwde pensioenrechten in het kader van echtscheiding gaan veranderen. We weten inmiddels dat de plannen een jaar zijn uitgesteld, tot 1 januari 2022, maar het is wel nu al zaak om je voor te bereiden. Pensioen is bij de afwikkeling van de echtscheiding vaak een ondergeschoven kindje, terwijl het een zeer belangrijk onderwerp is. Het blijft ook een lastig onderwerp.

Ingrid Leene van Smart Software B.V.  vertelt ons graag meer  over de nieuwe wetgeving, pensioen en echtscheiding, extra weetjes en over de software tool die zij heeft ontwikkeld. Indien er voldoende tijd is wordt tevens een uitstapje gemaakt naar de DGA en cases die met behulp van de software worden uitgewerkt. Klik hier voor het volledige Programma Pensioenverdeling echtscheiding.

Deelnemers aan de workshop krijgen tevens gratis toegang tot de tool vanaf 1 week voor de eerste cursusdag tot 14 dagen na de laatste cursusdag. Zo kun je alvast oefenen en haal je nog meer uit de cursus.

En mocht de tool na de proefperiode bevallen dan biedt Ingrid Leene exclusief voor leden van het Netwerk een groepskorting aan op een abonnement Smart Software. Na afloop van de workshop is hier meer informatie over verkrijgbaar.

Praktische informatie:

De cursus is nu gesplitst in twee gedeeltes:

– een hoorcollege op 30 juni 2020 van 14.00 tot 16.00 uur

– een werkcollege (casusbespreking/gebruik Smart Software) op 7 juli 2020 van 14.00 tot 15.00 uur (of van 15.45 tot 16.45 uur, afhankelijk van de grootte van de groep).

Voorafgaand aan de cursusdagen krijg je van Ingrid Leene een uitnodiging om via Teams de cursus te volgen.

Aan de cursus is een aanbod gekoppeld voor een abonnement op Smart Software.  Voorafgaand aan de cursus krijg je ook een persoonlijke link, waarmee je vanaf 23 juni a.s. al toegang krijgt tot het programma Smart Software. Het gratis proefabonnement loopt door tot twee weken na de laatste cursusdag. Zo kun je voor, tijdens en na de cursus oefenen met het programma en haal je nog meer rendement uit de cursus.

Kosten

Leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat kunnen gratis deelnemen aan deze cursus! Niet-leden betalen € 75,-.

PE-punten

De vFAS heeft 3 juridische PE-punten voor de hele cursus (2 dagen) toegekend.

Netwerkaanbieding Smart Software

Als lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat krijg je meteen de hoogste groepskorting van 50 procent op een abonnement op Smart Software. Deze korting geldt voor het eerste jaar, daarna zal de korting afhankelijk zijn van het aantal abonnees dat via het Netwerk FamilierechtAdvocaat het programma Smart Software afneemt. Een overzicht van de abonnementsopties kun je zien op de website van Smart Software: https://smartsoftware.nu/abonnementen/.

AANMELDEN/INFORMATIE
Wil je je aanmelden voor deze cursus, stuur dan een e-mail naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl. Toch onverwacht verhinderd? Je kunt een collega in jouw plaats laten gaan.