Webinar “Wwft voor de familierechtadvocaat en -mediator” op dinsdag 8 november 2022

Ook dit jaar biedt het Netwerk FamilierechtAdvocaat voor de leden een Wwft-cursus aan. Met het volgen van deze cursus voldoe je aan de verplichting van de NOvA om tweejaarlijks een Wwft-cursus van tenminste 2 uur te volgen.

In dit webinar worden zo interactief mogelijk de basisbeginselen en de laatste ontwikkelingen van de Wwft voor de familierechtadvocaat en mediator besproken. De Wwft heeft ten doel witwassen en terrorismefinanciering te voorkomen en legt de advocaat vergaande verplichtingen op.

De cursus wordt verzorgd door ons eigen lid Ton van Mil. Ton is scheidingsadvocaat en -mediator. Daarnaast is Ton ethiekdocent en -trainer en familie- en erfrechtdocent in de Beroepsopleiding Advocaten en daarbuiten.

Praktische informatie:

De cursus vindt online plaats op dinsdagmiddag 8 november van 14.30-16.45 uur, dus twee uur plus een pauze van 15 minuten. De cursus wordt via Zoom aangeboden. Cursisten ontvangen kort voor de cursusdatum een persoonlijke link, waarmee zij kunnen inloggen.

Let op: voor deze cursus geeft de vFAS geen PE-punten. Wel telt de cursus mee voor de tweejaarlijkse verplichting van de NOvA om een Wwft-cursus te volgen.

Leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat hebben voorrang bij de aanmelding. Voor hen is de cursus ook gratis. Niet-leden betalen een bijdrage van € 60,-.

Leden kunnen zich met voorrang aanmelden via de knop hieronder of door een e-mail te sturen naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl. Aangemeld en toch onverwacht verhinderd? Je kunt een collega in jouw plaats laten gaan. Wel ontvangen wij graag hierover bericht, ook in verband met het toekennen van PE-punten voor de NOvA.