Data 2021

Het bestuur van het Netwerk FamilierechtAdvocaat heeft het voorlopige programma voor volgend jaar gemaakt en staat in de startblokken om een succes te maken van 2021.  Als je nu alvast de data reserveert, mis je niets in 2021.

Algemene ledenvergadering

Op maandag 8 februari 2021 vindt de algemene ledenvergadering plaats. In de huidige situatie zal de vergadering online worden gehouden. De leden krijgen een link toegestuurd, waarmee zij kunnen deelnemen aan de vergadering. Aan de vergadering wordt een juridische lezing gekoppeld, waarvoor PE-punten worden aangevraagd. Meer informatie en de vergaderstukken voor de leden volgen via de nieuwsbrief.

WWFT cursus

Op donderdag 3 juni 2021 kunnen wij elkaar hopelijk weer live ontmoeten. Het voorlopige inhoudelijke onderwerp voor deze bijeenkomst is een cursus WWFT, de voor iedere zelfstandig werkende advocaat verplichte tweejaarlijkse cursus over de WWFT, speciaal voor familierechtadvocaten.

Vaardigheden workshop

Op dinsdag 5 oktober 2021 wordt een workshop vaardigheden gegeven. Over het programma volgt later informatie via de website en de nieuwsbrief voor de leden.

Ten slotte, leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat ontvangen deze maand nog een lezenswaardige attentie. Houd hiervoor de brievenbus in de gaten.

Wij hopen iedereen weer live te kunnen ontmoeten in 2021. Tot dan, blijf gezond en zorg goed voor jezelf en voor elkaar.