Kennisproducten met korting

Het Netwerk FamilierechtAdvocaat is een exclusieve samenwerking aangegaan met Vakmedianet (voorheen Reed Business Information) en met Wolters Kluwer voor hun kennisproducten, die met grote korting via het Netwerk verkregen kunnen worden.

INA en Kennisbank Personen- en Familierecht

Vakmedia logo
Vakmedianet biedt hun twee topproducten INA en de Kennisbank Personen- en Familierecht aan met korting voor de leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat.

Het betreft de alimentatierekentool INA, het programma dat de standaard is voor de rechterlijke macht en de uitgebreide kennisbank Personen en Familierecht PFR . Door op de links te klikken krijg je meer informatie over het betreffende product en ons bedrijf.

Het is dus mogelijk zowel één van de twee kennisbanken af te nemen als allebei. Dit mag geen verrassing heten.

De Collectie via Navigator en Legal Intelligence
Wolters Kluwer

De Collecties Advocatuur  van Wolters Kluwer bieden de meest complete informatie per rechtsgebied. De aanbieding voor het Netwerk FamilierechtAdvocaat omvat de Collectie Personen-, Familie- en Erfrecht op het meest uitgebreide Expertniveau.

U kunt de Collecties raadplegen via de sterk verbeterde en gebruiksvriendelijke informatieportal Navigator of via Legal intelligence.

De voordelen van Legal Intelligence zijn evident:
– Zekerheid: sinds 2002 marktleider op het gebied van contentintegratie diensten
– Tijdsbesparing: via één portaal 60 openbare bronnen, uitgeverscontent en uw eigen documenten doorzoeken
– Gemak: dossiers bijhouden en doorzoeken
– Inzicht: altijd via een attendering automatisch op de hoogte van ontwikkelingen
– Responsive: werkt op mobiel, tablet en desktop.

Met Legal Intelligence is natuurlijk de Collectie te raadplegen, maar u kunt ook uw eigen andere abonnementen toevoegen en doorzoekbaar maken.

In de aanbieding voor leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat kan een keuze gemaakt worden voor een of meer kennisproducten. Bij afname van meer producten neemt de korting toe!

 

Geïnteresseerd in deze aanbieding? Word vandaag nog lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat of neem contact op via mail: info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl.