(function($) { $( document ).ready(function() { $('#verder-online').load('https://www.verder-online.nl #articles'); }); })( jQuery );

Lustrum 4 november 2021

Op 4 november vieren wij graag met jullie ons eerste lustrum. Wij zijn die dag van harte welkom in het Stroomhuis van Neerijnen (Locatie van AVDR).

Er is een leuk, inhoudelijk, interessant en gevarieerd middagprogramma en wij hopen daarna met velen van jullie na te praten tijdens de borrel en het diner.

Bernard Schols, hoogleraar Successierecht verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen, zal de middag aftrappen. Tijdens een lezing zal hij ons op een inspirerende manier vertellen over allerlei scheidingsperikelen aan de hand van zijn nieuwste boek: ‘Voorkom ruzie in bed‘.
En het goede nieuws: alle deelnemers krijgen het boek na afloop van hem uitgereikt, gesigneerd voor de liefhebber!

Daarna is er nog een korte lezing van Govert van Ginkel. Hij zal ons tips en tricks geven om nog meer verbindend te kunnen communiceren.

Nadat wij met jullie vervolgens het glas hebben geheven op het lustrum, is het tijd voor het diner. AVDR voorziet ons van een driegangendiner en tijdens het diner hebben wij nog een uitdagende verrassing in petto.

Praktische informatie

Programma 4 november 2021:

13.30 – 14.00 uur         inloop
14.00 – 16.00 uur         lezing Bernard Schols
16.00 – 16.15 uur         pauze
16.15 – 17.30 uur         lezing Govert van Ginkel
Vanaf   17.30 uur         borrel met aansluitend diner.

Locatie: Stroomhuis Neerijnen is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeergelegenheid. Ons voornemen is om kort voor 4 november de lijst met deelnemers te delen onder de deelnemers zodat er carpoolafspraken gemaakt kunnen worden. Mocht reizen met de auto een probleem zijn, neem dan even contact met ons op, dan denken wij graag mee om dit op te lossen.

Voor de cursus worden 3 PE-punten (2 juridisch/1 vaardigheden) aangevraagd bij de vFAS.

Het lustrumfeest is gratis voor onze leden. Dit geldt ook voor het diner na afloop. Twee drankjes zijn inbegrepen, de volgende komen voor eigen rekening. Wij zijn wel genoodzaakt een bedrag in rekening te brengen, als er op het laatste moment wordt afgezegd. Dit in verband met de inkoop voor het diner. Ben je dus toch onverwacht verhinderd? Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 14 dagen voorafgaand aan de bijeenkomst, daarna is een bijdrage van € 50,– verschuldigd.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl.

Kom je ook? Reserveer nu alvast de datum en geef je op!!