Lustrum 4 november 2021

Op 4 november hebben wij ons eerste lustrum gevierd. Wij waren die dag van harte welkom in het Stroomhuis van Neerijnen (Locatie van AVDR). Gelukkig weer live.

Er was een leuk, inhoudelijk, interessant en gevarieerd middagprogramma en daarna werd er geanimeerd nagepraat tijdens de borrel en het diner.

Bernard Schols, hoogleraar Successierecht verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen, heeft de middag afgetrapt. Tijdens een lezing heeft hij ons op een inspirerende manier verteld over allerlei scheidingsperikelen aan de hand van zijn nieuwste boek: ‘Voorkom ruzie in bed‘.
En alle deelnemers hebben het boek na afloop van hem uitgereikt gekregen! Evenals de niet aanwezige leden, die het boekje later per post toegestuurd gekregen hebben.

Daarna was er nog een korte lezing van Govert van Ginkel. Hij heeft ons tips en tricks gegeven om nog meer verbindend te kunnen communiceren.

Nadat wij met iedereen vervolgens het glas hebben geheven op het lustrum, was het tijd voor het diner. AVDR voorzag ons van een driegangendiner en tijdens het diner was er nog een kleine quiz, die werd mogelijk gemaakt door De Scheidingsdeskundige.

Aan de cursus zijn 3 PE-punten toegekend door de vFAS.

Het lustrumfeest was gratis voor onze leden en dat gold ook voor het diner na afloop. Een kleine foto-impressie staat hieronder. 

Aanmelden als lid of voor activiteiten van het Netwerk kan door een e-mail te sturen naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl.