NLP Coaching workshop

Het Netwerk FamilierechtAdvocaat heeft speciaal voor advocaat-mediators een nieuwe workshop laten ontwikkelen. In de workshop “NLP-Coaching voor Advocaat-Mediators”, die op 21 november 2019 voor het eerst werd gepresenteerd. In de workshop kregen de cursisten inzicht in denkprocessen en de werking van ons brein en praktische handvatten aangereikt die meteen in de praktijk ingezet kunnen worden

De workshop werd verzorgd door mr. Kees Over de Vest. Kees was advocaat en is nu werkzaam als trainer en coach. Hij begeleidt individuen en teams naar zinvolle prestaties, meer werkplezier, grotere effectiviteit door het verbeteren van de communicatie (met zichzelf en met anderen). Kees is internationaal gecertificeerd NLP-trainer en Mindsonar®-specialist. Zijn bedrijf, waarin hij samenwerkt met professionals van verschillend pluimage, heet Pactis Training en Coaching. Pactis is een samenvoeging van Pacta, actie en is (het is wat het is).

 

Aanmelden verplicht tot betaling van de bijdrage voor de workshop. Je ontvangt hiervoor een factuur van de penningmeester. Toch onverwacht verhinderd? Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 1 maand voor de bijeenkomst, daarna is de bijdrage verschuldigd.

De cursus werd goed gewaardeerd met gemiddeld een 8,4.

Enkele reacties van de cursisten:

Leuke, leerzame workshop. NLP is echt een mooie aanvulling voor de mediationpraktijk!”

“Erg leuk en praktisch toepasbaar.”

“Fijne bijeenkomst, goed geleid. Dank!”

MfN logo vfas logo