Training systemische vaardigheden

Op 12 mei 2022 zal Willemijn van Strien voor ons een vaardighedentraining verzorgen. Willemijn is pedagoog, arbeids- en organisatiepsycholoog en relatietherapeut. Zij is Master Practioner coach en gespecialiseerd in communicatie. Wellicht heeft zij weleens jullie intervisiegroep begeleid of ken je haar als coach bij de VvCP en van het boek: Het is allemaal jouw schuld!

Willemijn neemt ons deze middag mee in de communicatie tussen mensen en de impact van de onderstroom hier op. Zij zal ons uitleggen hoe systematische wetmatigheden invloed hebben op het welslagen van communicatie. Een stukje uitleg, maar zeker ook zelf aan de slag met leuke oefeningen!

Praktische informatie

Locatie:
De cursus zal worden gehouden in Champ’Aubert in Driebergen. Deze vergaderboerderij is zowel per auto als per openbaar vervoer goed bereikbaar. Champ’Aubert is in 1852 gebouwd door Baron van Heeckeren. De boerderij werd genoemd naar het plaatsje in Frankrijk waar de baron in een veldslag aan de zijde van Keizer Napoleon tegen de Russen meevocht. De boerderij straalt nog altijd de sfeer van de 19e eeuw uit, maar het comfort is van deze tijd.

Tijd:
De middag begint om 13.00 uur met een gezamenlijke, zeer uitgebreide lunch die je niet wilt missen, al is het maar omdat we zo informeel met elkaar kunnen netwerken. Het inhoudelijke programma begint aansluitend daarna en zal met inachtneming van een pauze rond 17.00 uur eindigen.

Kosten:
De kosten van deze middag bedragen € 50,– voor leden en € 100,– voor niet-leden.
Leden kunnen zich met voorrang aanmelden via de knop hieronder of door een e-mail te sturen naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl. Aanmelden verplicht tot betaling van de bijdrage voor de training. Je ontvangt hiervoor een factuur van de penningmeester. Toch onverwacht verhinderd? Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 1 maand voor de bijeenkomst, daarna is de bijdrage verschuldigd.

Let op: er kunnen maximaal 25 deelnemers meedoen. Geef je dus snel op om verzekerd zijn van een plaats (en de lekkere lunch).

Punten:
Voor deze cursus zijn 3 vaardighedenpunten door de VFAS toegekend.

Tot dan!