Wolters Kluwer heeft voor Navigator en Legal Intelligence een gezamenlijk aanbod voor alle deelnemende kantoren die zijn aangesloten bij het Netwerk FamilierechtAdvocaat.

Wolters Kluwer aanbieding

Aanbieding 2020

 

Wolters Kluwer biedt een combinatie van de Navigator collectie Personen-, Familie- & Erfrecht Expert en Legal Intelligence aan voor leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat. Hiermee heeft u de beschikking over de beste kennistools binnen uw vakgebied.

In de collectie Personen-, Familie- & Erfrecht Expert zitten onder andere de volgende uitgaven: Rechtspraak Familierecht, Tekst & Commentaar Personen-en Familierecht, Modellen voor de Rechtspraktijk en de Groene Serie Erfrecht & Personen en Familierecht. Een volledig overzicht van de titels is hier te vinden.

Met Legal Intelligence verzekert u zich van:

  • De meest relevante zoekresultaten;
  • Artikel/commentaar en parlementaire geschiedenis;
  • Met attenderingen altijd op de hoogte van voor jou relevante onderwerpen;
  • Aanleggen van kennisdossiers en delen met collega’s;
  • Toegang tot meer dan honderd openbare bronnen.

Leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat krijgen een aantrekkelijke korting op een jaarabonnement op de Expert Collectie en Legal Intelligence. Er kan nu het hele jaar door worden ingestapt. Meer informatie kun je opvragen door een e-mail te sturen naar het Netwerk FamilierechtAdvocaat. Vermeld in je e-mail je vraag en je contactgegevens, zodat wij weten hoe wij je kunnen bereiken.

 

Martine Verhaar – Advocate bij Verhaar Advocatuur & Mediation: “Legal Intelligence en de collectie Personen-, Familie- en Erfrecht van Wolters Kluwer zijn mijn kantoorgenoten.”

 

Mirjam van Baarle-Overes – Voorzitter Netwerk FamilierechtAdvocaat: “Voor zelfstandig werkende familierecht specialisten is het kunnen beschikken over volledige en actuele juridische informatie een noodzakelijke investering. Wolters Kluwer en Legal Intelligence bieden een compleet, goed toegankelijk kennispakket en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als betrouwbare partner van het Netwerk FamilierechtAdvocaat.”