Workshop 5 oktober 2021: coaching in de familiepraktijk

Tijdens deze workshop vertellen Chantal Dekkers en Petra den Hollander over hoe zij coaching inzetten in hun praktijk. Zij hebben beiden de opleiding Strategisch Conflictmanagement bij SCG | Strategisch Coachen Groep van onder andere Regi Melcherts gevolgd. Petra heeft daarnaast de opleiding Scheidingscoaching bij Succesvol Scheiden Nederland (SSN) gevolgd. Chantal zal iets vertellen over de coachmatrix. Petra gaat in op de vijf modules die onderdeel uitmaken van de aanpak van SSN. Zij nemen jullie aan de hand van oefeningen mee in de diversie theorieën. Deze oefeningen kunnen jullie daarna ook zelf gebruiken in jullie praktijk.

Praktische informatie

Programma 5 oktober 2021:

13.00 – 13.45 uur        inlooplunch (aanmelden is noodzakelijk, tot uiterlijk 30 september 2021)
13.45 – +/- 17.00 uur   workshop inclusief pauze(s)

Locatie: Puur* Utrecht (goed bereikbaar per trein en auto), Oudegracht 304 in Utrecht. De Grote Werf ligt op loopafstand van het Centraal Station, Mariaplaats en Domplein. Ook met de auto is de locatie goed bereikbaar door de nabij gelegen Springweg parkeergarage.

Voor de cursus zijn 3 PE-punten (vaardigheden) goedgekeurd door de vFAS.

Inschrijven kan ook al door een e-mail te sturen naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl.

Voor leden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat is deze workshop gratis*. Zij hebben ook voorrang bij de inschrijving. Niet-leden zijn van harte welkom zolang er plaats is, zij betalen een bijdrage van € 75,00.

* Bij annulering van je inschrijving binnen 14 dagen van tevoren, worden wel kosten (€ 50,00) doorberekend.

Ben je vFAS-lid en heb je alleen of samen met maximaal 1 ander, niet-vFAS-lid, een praktijk? Dan kun je ook lid worden van het Netwerk FamilierechtAdvocaat. De contributie bedraagt slechts € 75,00 per jaar. Hiervoor krijg je minimaal 3 inhoudelijke bijeenkomsten en daarnaast interessante aanbiedingen en kortingen van leveranciers van kennisproducten. Het Netwerk FamilierechtAdvocaat werkt hiervoor samen met Wolters Kluwer, Smart Software en AVDR. Informatie over het lidmaatschap vind je hier.