Heb jij dat ook dat je na afloop van de vakantie graag het vakantiegevoel wilt vasthouden? En dat je je voorneemt om niet meer zo hard te werken, of het anders te gaan doen?

Dat komt ons bekend voor en daarom vinden wij het een goed idee om tijdens de volgende workshop hieraan aandacht te besteden.

Wij hebben Wampie van Arkel, advocaat en lid van het NetwerkFamilierechtAdvocaat bereid gevonden om een workshop te verzorgen met als thema:

ZACHT WERKEN VOOR ADVOCATEN


Tijdens deze workshop zal zij handvatten geven om op een meer ontspannen manier en ook efficiënter te werken.

Het Zacht Werken voor advocaten-programma is ontwikkeld door Wampie, nadat zij zelf de Zacht werken-training heeft gevolgd bij dr. ir. Ellen de Lange-Ros en de Zacht Werken-coachopleiding heeft afgerond.

LET OP NIEUWE DATUM !

Vanwege de agenda van Wampie hebben we besloten de bijeenkomst te verplaatsen naar een nieuwe datum, weten donderdag 28 september a.s.

De bijeenkomst vindt plaats vanaf 14.00 uur op een prachtige en goed bereikbare locatie, in de Gelderland Fabriek in Culemborg (Stationsweg 7, 4101 NG  Culemborg), zie (https://www.degelderlandfabriek.nl/).

Uiteraard gaan wij na afloop borrelen om bij te praten en elkaar nog beter te leren kennen en ook kan gezamenlijk een hapje gegeten worden (op eigen kosten).

PE-punten

Op grond van artikel 4.4, vierde lid, van de Verordening op de advocatuur is het niet noodzakelijk om onderwijs te volgen bij een door de NOvA erkende onderwijsinstelling. Voorwaarde voor erkenning van het gevolgde onderwijs is dat het onderwijs van academisch niveau is, de praktijkuitoefening of de praktijkvoering ten goede komt en gegeven wordt door deskundige docenten. Per uur onderwijs kan 1 PE-punt worden behaald.

Als bewijs dat het onderwijs is gevolgd, ontvangen de deelnemers na afloop per e-mail een bevestiging van de deelname met het aantal uren dat is behaald. Geadviseerd wordt om deze bevestiging en het programma van de workshop te bewaren. De opleidingspunten kunnen vervolgens in de jaarlijkse controle (CCV) worden opgevoerd. Je hoeft hiervoor geen aparte aanvraag bij de NOvA in te dienen.

Introducé(e) mee?

Het onderwerp van de bijeenkomst leent zich uitstekend voor het meenemen van een introducé(e). Ken je iemand die nog geen lid is, maar wel tot de doelgroep van het Netwerk FamilierechtAdvocaat behoort en geïnteresseerd is, stuur dit bericht dan door en neem hem of haar mee.

Direct aanmelden

Aanmelden kan vóór 14 september a.s. Stuur een e-mail naar: info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl.

Deelname voor leden is gratis. Introducé(e)s betalen een kleine bijdrage in de kosten van € 20,-. Wordt de introducé(e) na afloop lid van het Netwerk FamilierechtAdvocaat, dan wordt de bijdrage verrekend met de contributie van dit jaar.

Hartelijke groet en graag tot ziens op 28 september!

 

Petra den Hollander, Joyce Korver, Yolanda Silfhout, Michaëla Wielinga