De voorspellingen voor het weer van de zomerbijeenkomst leken de hele week uitstekend, zonnig en warm, maar uitgerekend op het aanvangstijdstip van onze bijeenkomst barstte boven Scheveningen een enorme regenbui los. Wie nog onderweg was en geen schuilplaats kon vinden, kwam doorweekt binnen. Gelukkig stond binnen een drankje klaar en even later klaarde het op en konden we toch buiten de lezing volgen.

Heleen Scheer en Anneke van Teijlingen namen ons mee in de praktijk van crossbordermediation, niet voor iedereen bekend terrein. Zij vertelden dat zij dezelfde mediationstrategie, die bij internationale kinderontvoeringen wordt gebruikt, ook toepassen bij verhuiskwesties binnen Nederland. Met goede resultaten.

De leden hebben de powerpointpresentatie van de lezing ontvangen en kunnen hem ook opvragen door een e-mail te sturen naar info@netwerkfamilierechtadvocaat.nl.

Al tijdens de lezing werden borrelhapjes gepresenteerd en na afloop stond het diner voor ons klaar. Daarbij vonden boeiende, informele gesprekken plaats tussen de aanwezige leden. Alles bij elkaar kunnen wij terugkijken op een geslaagde bijeenkomst, die nieuwsgierig maakt naar de volgende bijeenkomst in september.

[su_carousel source=”media: 1038,1039,1040,1041,1042,1043,1045″ title=”no”]